Zo gebruik je Olaplex Stap 3 het beste thuis!

Dat Olaplex stap 3 wonderen verricht weet jij wellicht al. Sinds Olaplex bestaat kunnen we eindelijk van brunette naar blondine en anders om zonder dat ons haar in stro veranderd. Olaplex is er ook voor thuis maar hoe gebruik je Olaplex stap 3 nou eigenlijk. Hoe krijg jij het beste effect? Dat gaan we je vertellen.

Over Olaplex
Olaplex is van origine een product dat in de salon wordt gebruikt. De betere haarstylist gebruikt Olaplex om je haar te beschermen en te herstellen. Olaplex bestaat uit drie verschillende producten. Stap 1 en Stap 2 worden in de salon gebruikt, Stap 3 neem je mee naar huis.

Wat doet Olaplex?
Olaplex is het enige product wat gebroken haarverbindingen herstelt. Door een chemische verbinding bestaande uit maar één ingrediënt, zonder siliconen en olie koppelt Olaplex gebroken verbindingen in het haar voor, tijdens en na kleurbehandelingen.

TIP
“Spoel het niet uit maar laat het de hele avond in je haar. Neem een plantenspuit met lauwwarm water erin en spuit je haar telkens als het droger wordt weer nat. Olaplex werkt zolang het haar nat is.”

 

Hoe gebruik je Olaplex Stap 3 het beste thuis?
Was je haar zoals je normaal gesproken doet. Gebruik shampoo en verzorg het met een conditioner. Een veel gemaakte fout is dat mensen denken dat Olaplex een conditioner is. Dat is het niet. Heb je weinig gebruik Olaplex Stap 3 na je conditioner. Maak het haar handoek droog en kam het met een grove kam door. Masseer het zachtjes in het haar en laat het minimaal 10 minuten inwerken het liefst langer.

Gebruik Olaplex Stap 3 als masker
Heb jij beschadigd to zeer beschadigd haar gebruik Olaplex Stap 3 dan minimaal één keer per week als masker voor een intense boost. Olaplex werkt eigenlijk zolang het haar nat is. Neem bijvoorbeeld een warm bad, was je haar en masseer Olaplex Stap 3 na het wassen in. Spoel het niet uit maar laat het de hele avond in je haar. Neem een plantenspuit met lauwwarm water erin en spuit je haar telkens al het droger wordt weer nat. Olaplex werkt eigenlijk zolang het haar nat is.

Spoel het haar naar een paar uur uit. Gegarandeerd dat jouw haar zijdezacht aan voelt.

Wist je al dat er trouwens groot nieuws over Olaplex is? Meer hierover lees je HIER.